Як керувати користувачами в Windows 10

  • Windows 10 представляє новий інтерфейс для керування користувачами.
  • Може бути кілька облікових записів, що ускладнює адміністрування, якщо це не зроблено належним чином.
  • Team Manager дозволяє ефективно керувати користувачами.
  • Видалення облікових записів вимагає підтвердження керування паролями, якщо вони захищені.

Windows 10, окрім нового графічного інтерфейсу, також змінила параметри відображення налаштувань. Хоча деяким нові меню можуть здатися простішими, для багатьох інших Microsoft лише ускладнила ситуацію. Якщо ми хочемо додавати, видаляти або просто керувати різними користувачами на нашому ПК з Windows 10 , ми можемо отримати доступ до системних налаштувань через програму «Налаштування» та використовувати графічний інтерфейс, або ми можемо отримати доступ до них з меню «Комп’ютер» та вносити зміни набагато швидше та ефективніше.

Якщо ви спочатку використовували Windows 10 без облікового запису Microsoft, а пізніше додали його, ваш ПК з Windows 10, ймовірно, матиме два різні облікові записи під час входу. Під час спроби видалити перший обліковий запис ви виявите, що він недоступний у налаштуваннях користувачів Windows 10, що вимагатиме безпосереднього доступу до інструмента «Керування комп’ютером». Це найкращий спосіб вирішення будь-яких проблем або запитань щодо конфігурації вашого ПК.

Керуйте користувачами в Windows 10

  • Перш за все ми перебираємо команду і натискаємо на праву кнопку миші, щоб натиснути опцію Управляти.
  • Потім відкриється вікно з назвою Менеджер команди, де ми знаходимо не тільки технічну інформацію про обладнання, а й інформацію про конфігурації, користувачів, сховище, послуги.
  • Для управління користувачами ми повинні направляти в Інструментах систему до Користувачів та груп користувачів.
  • Відобразиться підменю у вигляді папок, що називаються Користувачі та групи. У кожній із цих папок є користувачі та групи, які мають доступ до системи.
  • Видалення користувачів або груп що ми не хочемо, нам просто потрібно перейти до відповідного користувача чи групи, клацнути правою кнопкою та вибрати видалити. Якщо обліковий запис захищений паролем, система попросить його підтвердити, що ми є законними власниками.

Додати як пріоритетне джерело в Google